Нови статии по дата: януари 2017

По традиция на първата си пленарна сесия през януари т.г. ИСС прие резолюция по Годишния обзор на растежа (ГОР) и придружаващите го документи, с които започва новия цикъл за координация на икономическите политики в Европейския съюз.

Публикувана във НОВИНИ - АРХИВ

ИСС изпрати поздравителен адрес до новия президент на България Румен Радев по случай встъпването му в длъжност. Като изразява своите най-искрени пожелания за успешно изпълнение на мисията му в името на България, ИСС подчертава, че времето, в което президентът Радев застава начело на държавата ни е време трудно, изпълнено с предизвикателства, но и време на промени и съзидание.

Публикувана във НОВИНИ - АРХИВ

МИСИЯ

ГРАЖДАНСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ НА БЪЛГАРИЯ

е «мостът» между гражданите и властта. Мисията му е да гарантира връзката между обществото и държавното управление. Той е новата, модерна институция на гражданския диалог.

ИСС е призван да улесни достъпа и участието на гражданските структури при вземането на обществено важни решения за управлението на страната ни в областта на икономическата и социалната политика.

Основната цел в дейността му е да осигури възможност различните представители на организираното гражданско общество свободно да изразяват гледните си точки, като същевременно се постигне единно мнение по въпроси от общи интереси. Съветът изразява и защитава интересите на гражданското общество в диалога с изпълнителната и законодателната власт.

Продължава

АРХИВ

Банер
Банер