Нови статии по дата: май 2010

«Общата селскостопанска политика на Европейския съюз след 2013 година – предизвикателства и възможности» бе темата на международната конференция, проведена на 14 май 2010 г. в Пловдив, България. Тя бе организирана от Европейския икономически и социален комитет и Икономическия и социален съвет на България, със съдействието на представителството на Европейската комисия в България и на Съвета на българските аграрни организации.

Публикувана във НОВИНИ - АРХИВ

ИКОНОМИЧЕСКИЯТ И СОЦИАЛЕН СЪВЕТ, с подкрепата на представителството на Европейската комисия в България организира на 28 май 2010 г., от 10.00 ч. в зала „Сердика” на хотел „Шератон” конференция на тема „Борбата с бедността и социалното изключване – обществен консенсус за нова ефективна политика” .

Публикувана във НОВИНИ - АРХИВ

На 14 май 2010 г. /петък/, от 10.00 ч. в зала «България», Конгресен център на Международен панаир Пловдив ще се проведе конференция на тема «Общата селскостопанска политика на Европейския съюз след 2013 година – предизвикателства и възможности».

Публикувана във НОВИНИ - АРХИВ

МИСИЯ

ГРАЖДАНСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ НА БЪЛГАРИЯ

е «мостът» между гражданите и властта. Мисията му е да гарантира връзката между обществото и държавното управление. Той е новата, модерна институция на гражданския диалог.

ИСС е призван да улесни достъпа и участието на гражданските структури при вземането на обществено важни решения за управлението на страната ни в областта на икономическата и социалната политика.

Основната цел в дейността му е да осигури възможност различните представители на организираното гражданско общество свободно да изразяват гледните си точки, като същевременно се постигне единно мнение по въпроси от общи интереси. Съветът изразява и защитава интересите на гражданското общество в диалога с изпълнителната и законодателната власт.

Продължава

АРХИВ

Банер
Банер